Vilkår

Produktinformasjon og pris

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre
Etter godkjent bestilling pakker vi varen og gjør den klar for sending.

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes fra oss 0-2 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det mot formodning oppstår vanskeligheter med å skaffe varen (f.eks. gått ut av produksjon/tomt hos leverandør) tar vi kontakt med deg enten på telefon eller på epost, så kommer vi frem til en løsning.

Frakt
Vi sender varene med posten og de leveres på ditt nærmeste postkontor. En annen mulighet er at vi holder av ordren i butikken sånn at du kan komme og hente den der. Kostnader forbundet med frakt vises i kassen når du gjennomfører din ordre. Disse vil gjenspeile de kostnadene Posten tar for at vi skal kunne sende varene til deg.

Betaling
Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Hvis du velger å hente varen i butikken kan du betale der.

Personopplysninger
TTMusikk behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos TTMusikk blir betalingen behandlet av Klarna, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

Rutiner for retur av varer

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene ta kontakt med oss.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi TTMusikk skriftlig melding på epost om at du vil påberope deg mangelen. TTMusikk vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema (som lå vedlagt i eposten), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.